STEEL HEATING SERVICES
JUST WHAT YOU NEED RIGHT WHEN YOU NEED IT
  

* Un transformator coborator de tensiune compact , construit intr-o unitate mobila , usor de gestionat , cu un design fiabil , care garanteaza o lunga durata de functionare .
 * Panoul frontal este dotat cu minicontrolere de temperatura si regulatoare de energie , care sunt utilizate la efectuarea tratamentelor termice pre si post sudare , asigurand un foarte bun control asupra parametrilor prescrisi .
 * Unitatea dispune de un programator pentru executarea in regim automat a ciclurilor de tratament , inregistrator de temperatura cu imprimare pe suport de hartie , prize pentru conectarea : termocuplelor , unitate de sudat fir de termocuple , cablurilor de alimentare ale rezistorilor .


* Unitatea mobila poate fi echipata cu : transformatoare de la 50 KVA pana la 130 KVA (400/65 V), programatoare  (P 256 sau PTC 160) ,  controlere (P159CF) , regulatoare de energie , contactori monopolari (Albright) si inregistratoare de temperatura (CHINO) pentru 6 , 12 sau mai multe canale ; in orice configuratie in concordanta cu cerintele dumneavoastra. 
 * In functie de puterea transformatorului se pot alimenta pana la 48 rezistori electrici pentru incalzire de 2,7 KW fiecare , astfel incat 48 de suduri la conducta de 4", situate in zone relativ apropiate , pot fi tratate termic simultan .
 * Pentru utilizari la aplicatii mai mari , la care folosirea unei surse de putere si tensiune mai mici poate fi nerentabila , unitatea mobila cu functionare la 380-415 V este cea mai buna alegere .

 * Rezistorii electrici pentru incalzire sunt fabricati folosind 19 fire torsadate de NiCr (80/20) si izolatori din oxid de aluminiu sinterizat , oferind flexibilitate si o mare capacitate  de transfer termic al caldurii .
 * Functioneaza eficient atat pe suprafete curbe cat si plate si este disponibila o larga gama dimensionala , cu tensiuni de la 30 la 80 V si puteri de la 1,3 la 3,6 KW .
* Atunci cand aveti nevoie de o configuratie speciala de incalzire , de tensiune sau de putere    va putem oferi elemente incalzitoare personalizate , construite pentru a satisface cerintele dumneavoastra exacte . 
* Unitatea de sudat termocuple este aparatul optim pentru atasarea sigura a termocuplelor , direct pe piesa de lucru , prin metoda descarcarii capacitive cu o energie de pana la 250 J .
* Firele de termocuple , cel mai des utilizate in domeniul  -200  +1200*C , sunt de tip K (NiCr-Ni) , izolate cu fibra de sticla rezistenta la temperaturi inalte .
* Aplicarea unui strat de mastic peste jonctiunea calda a termocuplelor , dar si transmiterea semnalului provenit de la acestea prin cabluri de compensatie adecvate , asigura inregistrarea cu acuratete a temperaturii din zona supusa tratamentului termic .  * Controlul precis si eficient al temperaturii in timpul procesului de tratament termic este esential , iar acest lucru poate fi realizat prin utilizarea controlerelor si 
programatoarelor .
 * Cu un singur generator de rampa sau cu regulatoare pentru 6 canale , cu posibilitatea setarii temperaturilor intre 0 si 1200* C si a timpului intre 0 si 100 ore , dispunand de afisaj digital si baterie de back-up in cazul intreruperii sursei de alimentare , controlerele asigura efectuarea cu acuratete a ciclurilor de incalzire , mentinere si racire programate .
 * Inregistrarea temperaturii este partea cea mai importanta a oricarui proces de tratament termic inainte si dupa sudare ; diagrama astfel obtinuta reprezentand dovada serviciului asigurat.
* Un inregistrator  eficient si rezistent la uzura  confera garantia citirii cu exactitate a temperaturilor pe 6 , 12 sau 24 de canale si a imprimarii datelor pe suport de hartie .
           
* Produse cu tehnologie avansata , din fibre de oxid de aluminiu si dioxid de siliciu , paturile termoizolante prezinta o mare stabilitate fizica si chimica la temperaturi ridicate de pana la 1200*C , au o conductivitate termica scazuta , excelenta rezistenta la soc termic , greutate redusa , flexibilitate .   
* Cablurile de alimentare , care fac conexiunile intre unitatea mobila de tratament termic si grupurile de elemente incalzitoare , sunt din cupru cu dubla izolatie rezistenta la temperatura,  uleiuri si cu intarziere la propagarea flacarii.
 * Avand sectiuni de la 10 la 35 mm patrati , acestea sunt echipate cu conectori rapizi de 60 sau 300 A si care in combinatie cu cablurile tip splitter fac extrem de facila interconectarea .
                                              
                                     
INREGISTRATOARE TEMPERATURA
PROGRAMATOARE 
SALTEA FIBRA CERAMICA
TERMOCUPLE CABLURI DE COMPENSATIE
REZISTORI INCALZIRE
UNITATI MOBILE TRATAMENT TERMIC HTU
                                                                                                                                                              

                   Director Web